"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zarrab: Suçsuzum

12 Eylül 2017, Salı 16:57
ABD’de federal hapishane sistemindeki teknik bir arıza dolayısıyla salıverildiği iddia edilen Reza Zarrab, mahkemeye kelepçeli olarak çıktı.

Zarrab, avukatı aracılığıyla suçsuz olduğunu savundu. New York’ta duruşmayı izleyen CHP’nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan, Zarrab’ın duruşmaya ‘ayakları kelepçeli, saçları kısa kesilmiş şekilde’ getirildiğini söyledi. Hâkim Richard Berman geçen hafta açıklanan yeni iddianameyi okuyup okumadıklarını sordu. Savunma makamı da okuduklarını, suçlamaları kabul etmediklerini söyledi. Sarraf’ın avukatı Benjamin Brafman, dosyanın daha da genişletilmesi, isnat edilen suçların ve istenen hapis cezasının artması dolayısıyla savunma hazırlığı yapmak için daha fazla zamana ihtiyacı olabileceğini iletti. Sputnik’te yer alan habere göre Zarrab’ın duruşmasının amacı, New York Güney Bölge Federal Savcılığı’nın yargılandığı dâvâdaki iddianameyi, yeni sanıkları da kapsayacak şekilde genişletmesiydi. Zarrab’a duruşma sırasında yeni iddianame okundu. Zarrab, avukatı Ben Brafman aracılığıyla ‘suçsuz olduğunu’ savundu.

***

Okumak için tıklayınız:

‘Dâvâların siyaseti şantajla baskı altına almasından korkarım’

Reza Zarrab'ın 'serbest bırakıldığı' iddiası

Çakırgil: ‘Pis kokular geliyor’sa Amerika’ya gitmemeli

Kılıçdaroğlu'ndan Çağlayan açıklaması: "Utanç verici"

ABD'den Çağlayan için tutuklama kararı

Yeni gelişme: ABD'den eski Bakan Çağlayan ile ilgili flaş karar!

Hâkim Berman: Yeni iddianame dâvânın seyrini değiştirdi

Zafer Çağlayan ile ilgili bir açıklama da Erdoğan'dan

Etiketler: reza zarrab
Okunma Sayısı: 2805
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı