"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Zırhlı araçla çekilen ceset' ile ilgili soruşturma başlatıldı

04 Ekim 2015, Pazar 19:40
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın paylaştığı ve Şırnak'ta bir cesedin zırhlı aracın arkasına bağlanarak çekildiğini gösteren fotoğrafın ardından İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı.

İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta bir cesedin zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklenmesine ilişkin fotoğrafın ardından soruşturma başlattı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın sosyal medya hesabından paylaştığı zırhlı polis aracına bağlanan iple sürüklenen cesetle ilgili İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Olayla ilgili soruşturulma başlatıldığını açıklayan bakanlığın açıklaması şöyle:

"Sosyal medyaya yansıyan ve Şırnak'ta yaşandığı iddia edilen hadiseyle ilgili soruşturma açılmıştır. İddialar tüm boyutlarıyla araştırılacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir. Terörle mücadelemiz hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde kararlılıkla sürdürülecektir."

Okunma Sayısı: 1729
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Rüstem Garzanlı

    5.10.2015 09:02:39

    1970'te de ayni hadise Muş'ta cereyan etmişti, ceset sokak sokak -mahale mahale panzer arkasında iple bağlı gezdiriliyordu. Kimse ne müdahâle edebiliyordu, ne de şikayet edebilecek bir merci vardı...Böylesi gönül yaraların acısı, bu halkı yanlış yollara iletmiştir. Öldürülmüş bir ceset üzerinde işkence yapmanın hiçbir idialli olamaz, hiçbir imtikan da olamaz. Bu ve benzeri hadiseler olayları kışkırtmaktan ve alevî yükseltmekten başka bir şey ifade etmiyor!..... İçişleri Bakanlığınca başlatılan soruşturma belki böylesi çirkin olayları önler,diye umut ediyorum....

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı