"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zirve Yayınevi davasında karar çıktı

28 Eylül 2016, Çarşamba 14:42
Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde 3 kişinin katledilmesiyle ilgili davada 9 yıl sonra karar verildi, 5 sanık 3'er kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Malatya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, 18 Nisan 2007 tarihinde Zirve Yayınevi'ne düzenlenen baskında Alman Tilman Geske, Necati Aydın ve Uğur Yüksel boğazları kesilerek öldürülmesi davasının bugünkü duruşmasında kararı açıkladı. Mahkeme olaya bizzat katıldıkları belirlenen Emre Günaydın, Abuzer Yıldırım, Salih Gürler, Hamit Çeker ve Cuma Özdemir için 3'er kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verdi. 2 sanık 6'şar yıl hapsi çarptırılırken, 14 sanık beraat etti.

DHA

Etiketler: malatya, zirve yayınevi
Okunma Sayısı: 2086
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı