"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ziyareti de yasakladılar!

12 Şubat 2016, Cuma 16:35
Kayyım tayin edilen İpek Holding Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Akın İpek'in annesi Melek İpek'in evinenin kapısında görevlendirilen özel güvenlik şirketi çalışanları, gazeteci Nazlı Ilıcak'ın Melek İpek'i ziyaret etmesine müsaade etmediler.

Geçmiş olsun ziyareti yapmak isteyen Nazlı Ilıcak eve alınmayınca Melek İpek kapıya kadar çıkıp Ilıcak'la kucaklaşıp vedalaştı.

Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Nazlı Ilıcak, "Ben Merve Kavakçı'nın yanında durduğum gibi bugün de Melek İpek'in yanında duruyorum. Bu haksızlığı yapanlar yarın utanacak" dedi. 

Güvenlik şirketi mensupları, Nazlı Ilıcak ile uzun süre taştışıp açıklama yapmasını da engellemek istedi.

İçeri girmesi engellenen Nazlı Ilıcak yaptığı açıklamada "Burada büyük bir hukuksuzluk var burada resmi bir kağıt gösterilmiyor. Ben Melek Hanım'ın ziyaretine geldim" dedi.

Gazetecilere açıklama yapan Nazlı Ilıcak, daha sonra evin önünden ayrıldı. Taştışma, Periscope'den canlı olarak yayınlandı.

Haber Merkezi

Etiketler: kayyım, ipek holding
Okunma Sayısı: 1916
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • tolstoy

    13.2.2016 07:46:24

    zulümle abad olan var mıdır ki

  • Av. Kadir Akbaş

    13.2.2016 00:34:44

    Nefretten büyük bir aşk doğdu. Türkiye'nin Mısır'dan başındaki zatın Sisi'den bir farkı kaldı mı? Ben yine de müsterih ve ümit varım. Çünkü her zaman zalimlerin karşısında duran nurun kahraman talebeleri ve onların medyada ki dili Yeni Asya var.

  • Hayati Binler

    12.2.2016 19:44:05

    Küfür devam eder, zulüm devam etmez.

  • HÜSEYİN İLHAN

    12.2.2016 19:06:24

    ZULÜM İLE İDARE ETTİĞİNİ ZANNEDENLER ERGEÇ HAKKIN SİLLESİNİ ŞİDDETLİ YERLER, GELENİN KEYFİ İÇİN GEÇMİŞE KÜFÜR EDENLER KÜFÜR ETTİKLERİ NECİS HALLERE BİZATİHİ DÜŞERLER.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı