"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Securitas Güvendeyim' uygulaması kullanıma sunuldu

16 Mart 2016, Çarşamba 15:30
İnsanların gündelik hayatlarında karşılaşabilecekleri güvenlik risklerini çözmek amacıyla tasarlanan “Securitas Güvendeyim” uygulaması ile genç-yaşlı, kadın-erkek herkes kişisel güvenlik hizmetine sahip olabiliyor.

Özellikle metropol il ve ilçelerdeki insanların karşılaştıkları suçlara yönelik basit ve etkili bir mobil uygulama tasarlandı. Ağırlıkla kurumlara güvenlik çözümleri sunan Securitas, kişisel güvenliği sağlamak üzere, bireylerin rahatlıkla yararlanabilecekleri “Securitas Güvendeyim” uygulamasını kullanıma sundu. 

Bu uygulamayı akıllı telefonlarına indiren kullanıcılar, kişisel güvenliklerini tehdit edebilecek herhangi bir risk ile karşılaşmadan önce ya da karşılaştıkları an, sadece telefonu hafifçe sallayarak uygulamayı aktif hale getiriyor ve Securitas Uzaktan İzleme Merkezi’ne alarm iletebiliyorlar. İkinci kez telefonu sallamaları halinde ise uygulamanın ışıklı alarm sesi özelliği harekete geçiyor. Alarm ile birlikte, ses ve görüntü kaydı kullanıcının konum bilgisi ile birlikte Alarm Merkezi’ne iletiliyor. Uzaktan İzleme Merkezi, bu bilgileri ile kullanıcıya yardım ulaşmasını sağlıyor. İhtiyaca göre polis, ambulans ya da itfaiye yönlendiriliyor. 

Akıllı telefonlarda kullanılan “Securitas Güvendeyim” uygulaması telefonla veya web sitesi üzerinden gerçekleştirilen abonelik ile aktifleştiriliyor. Uygulama ücretsiz indiriliyor ve yıllık abonelik sistemi üzerinden kullanılıyor. Abonelik işlemleri sırasında oluşturulan şifre ile kullanıcılar akıllı telefonlarına indirdikleri uygulamaya istedikleri zaman giriş yapabiliyorlar. 

“Securitas Güvendeyim” uygulaması; geç saatte mesai çıkışında, şehir içi veya şehirlerarası seyahatlerde ve daha birçok risk durumunda, kullanıcılarına daha güvenli bir hayat sunuyor. 

Uygulamayı aylık 12 tl'lik bir bedel ödeyerek kullanmak mümkün. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2027
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı