"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Süleyman Azmanoğlu duâ bekliyor

06 Mayıs 2011, Cuma
BABADAN, aileden nurun ilk kahramanlarından Rize/Çayeli’nden manifaturacı Yaşar abimizin büyük oğludur.
Beyin kanaması geçirdi. Bu Çarşamba sabah felç oldu. Solu tutmaz oldu. Kartal Araştırma Hastanesinde 3 gün yattı. Kanama durmayınca 5 saatlik zor bir ameliyata alındı. Abiler ve kardeşler bol bol şifa duâsında bulundu. Şu anda Kadıköy Göztepe Medikal Park’ta yoğun bakımda, uykudan uyandı, gözlerini Rabbimin Şafi ismi hürmetine açtı. Ama bir müddet daha yoğun serviste kalacak. Normal servise çıkınca ziyaretçi kabulune başlanacak. Şu anda gazetemiz okuyucusu abilerden duâ talebinde bulunuyoruz.
Hergün günde 1-3 derse beraber katıldığımız dünyanın fani olduğunu anlamış ruhu ki bu kadar ihlâslı ve gayretli idi.
Davasına ve kardeşlerine müfritane hizmetine koştururken inşallah yine şifasına kavuşur kaldığı yerden daha fedakârane müfritane irtibat ve ihlâsla dâvâmıza nurlara hizmete hep beraber koşmak üzere dualarınızı bekliyoruz.
 
Hasan Tahsin Keni
0535-3967222
Okunma Sayısı: 1347
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • resul azmanoğlu

    9.5.2011 00:00:00

    allahtan şıfa ıyı olduğunu oğrendım geçmış olsun suleyman ağabı

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı