"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bediüzzaman filmi büyük hizmet görecek

29 Aralık 2010, Çarşamba
7 OCAK’TA gösterime girecek olan, Bediüzzaman Said Nursî’nin hayatı ve dâvâsının anlatıldığı “Hür Adam” filminin yapımcısı ve yönetmeni Mehmet Tanrısever gazetemizi ziyaret etti.
İstanbul / Recep Bozdağ
 
Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Kutlular’la görüşen Tanrısever, filmi çekiş hikâyesini anlattı. Filmin senaristlerinden Ahmet Çetin ile filmde rol alan Tarık Tanrısever'in de eşlik ettiği görüşmede Tanrısever, Üstadın rüyasına girerek ona manevî destek verdiğini söyledi. Kutlular da böylesine önemli bir hizmeti gerçekleştirdikleri için Tanrısever ve ekibini tebrik etti. Kendilerinin 50 seneye yakın bir zamandır Risâle-i Nur’un neşir hizmetinde bulunduklarını belirterek, bu zamanın akılları gözlerine inmiş, sadece gördüğüne inanan insanına, iman hakikatlerini görür derecesinde anlatmanının önemine işaret etti ve “Bu bakımdan sinema perdesinin Bediüzzaman’ı ve dâvâsını anlatmada önemli bir hizmet göreceğini belirtti. Görüşmede Yeni Asya Medya Grup yöneticileri de hazır bulundu. 
Okunma Sayısı: 2255
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • husseinalhayari- amman- urdun

    29.12.2010 00:00:00

    we hope that this film we be transgated to arabic langauge so that the arabs will know more about ustad alnursy allah bless him ,ameen.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı