"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

4 ilçede su kesintisi

14 Eylül 2011, Çarşamba
İstanbul’un Maltepe, Avcılar, Beylikdüzü ve Silivri ilçelerinde bugün ve yarın su kesintisi yapılacak.
 İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, Zümrütevler Su Haznesi Besleme Hattı’nda yapılacak olan vana değişim çalışması dolayısıyla bugün 08.00-21.00 saatleri arasında Maltepe Zümrütevler, Girne, Gülensu, Gülsuyu ve Esenkent mahallelerine su verilemeyecek. Avcılar’da ise Ambarlı Kavşağı üst geçit köprüsü altında bulunan çelik borunun deplase bağlantı çalışması dolayısıyla yine bugün 08.00-21.00 saatleri arasında Avcılar Cihangir, Ambarlı, Merkez ve Denizköşkler mahalleleri, Beylikdüzü’nün Beysan ve Haramidere Sanayi Sitesi’nde su kesintisi uygulanacak. Silivri’de de Gümüşyaka Mahallesi su deposu çıkışında branşman bağlantı çalışmaları kapsamında, yarın 08.00-17.00 saatleri arasında Silivri Gümüşsuyu Mahallesi’nde su kesintisi yapılacak.
Okunma Sayısı: 3607
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı