"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yılmaz: Arkadaşlar bilgi verir

15 Aralık 2011, Perşembe
Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yanlış bilgi verildiği iddiası ile ilgili olarak, ‘’Arkadaşlar hazırlıyorlar, bana bilgi verecekler, ben de size veririm’’ dedi. İnceleme talimatı verip vermediğinin sorulması üzerine Yılmaz, ‘’Bana mutlaka bilgi notu verirler, ben araştırın desem de demesem de, usul böyle’’ dedi.

Bakan Yılmaz: Bilgi  gelince veririm

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Hava Kuvvetleri Komutanlığı yanlış bilgi verildiği iddiası ile ilgili olarak,  ‘’Arkadaşlar hazırlıyorlar, bana bilgi verecekler, ben de size veririm’’ dedi. Yılmaz, gazetecilerin, ‘’2. Ordu Komutanlığının, bombalanacak hedeflerle ilgili olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığına yanlış bilgi verdiği’’ yönünde bir gazetede yer alan iddialara ilişkin sorusu üzerine, ‘’Size yanlış bilgi vermeyeyim. Arkadaşlar hazırlıyorlar, bana bilgi verecekler, ben de size veririm’’ dedi. Gazetede çıkan haberle ilgili inceleme talimatı verip vermediğinin sorulması üzerine Yılmaz, ‘’Gazetede çıkan haberle ilgili olarak bana mutlaka bilgi notu verirler, ben araştırın desem de demesem de, usul böyle’’ dedi. 

Okunma Sayısı: 3032
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı