"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Son şahitlerden Alâeddin Yılmaztürk duâlarla

28 Ocak 2012, Cumartesi
BEDİÜZZAMAN SAİD NURSÎ'Yİ GÖREN VE MÜTE-ADDİT DEFALAR ZİYARET EDEN SON ŞAHİTLER'DEN ALAEDDİN YILMAZTÜRK (84) SİLİVRİKAPI MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLDİ.
Alaeddin Yılmaztürk duâlarla
BEDİÜZZAMAN'I 1952 senesinde İstanbul’da Reşadiye Otelinde kaldığında tanıyan Yılmaztürk, ara sıra ziyaret ettiğini ve bazı anılarını “Son Şahitler” kitabında anlatmıştı. Önceki gün İstanbul’da vefat eden Yılmaztürk, Cumhuriyet Senatosunda 1968-1977 yılları arasında Bolu üyesi olarak görev yapmıştı. Zeytinburnu Seyit Nizam Camii’nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlenen Yılmaztürk’ün cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından Silivrikapı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Yılmaztürk’ün cenaze törenine, eşi Züheyra Yılmaztürk, kızları Esra Yılmaztürk ve Serra Yılmaztürk Garip, oğulları Kamet Yılmaztürk ve Zati Yılmaztürk ile çok sayıda yakını katıldı.
Okunma Sayısı: 2003
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı