"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gül: Anayasa Mahkemesi doğru kararı verecek

01 Şubat 2012, Çarşamba
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk-Japon ortaklığı tarafından inşa edilen Dubai metrosunu gezerken, gazetecilerin soruları üzerine Fransa’daki Ermeni iddialarının reddini suç sayan yasanın iptali için Anayasa Konseyine başvurulmasını değerlendirdi.

GÜL: ANAYASA MAHKEMESİ DOĞRU KARARI VERECEK

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk-Japon ortaklığı tarafından inşa edilen Dubai metrosunu gezerken, gazetecilerin soruları üzerine Fransa’daki Ermeni iddialarının reddini suç sayan yasanın iptali için Anayasa Konseyine başvurulmasını değerlendirdi. Gül, ‘’Ben Fransızlar’ın kendi ülkelerine böyle büyük bir gölge düşürülmesine müsaade edeceklerini tahmin etmiyordum. Onun için de baştan beri bu konuya dikkat çektim. Gördüğümüz kadarıyla bu süreç böyle gelişiyor. Şimdi Anayasa Mahkemesi muhakkak ki doğru kararı verecektir’’ dedi.

Okunma Sayısı: 938
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı