"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayıp pilotların naaşları denizin dibinde bulundu

05 Temmuz 2012, Perşembe
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye tarafından düşürülen uçaktaki şehitlerin cesetlerinin yerinin tesbit edildiğini bildirdi. Genelkurmay’ın konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Pilotlarımız Hv. Plt. Yzb. Gökhan Ertan ve Hv. Plt. Tğm. Hasan Hüseyin Aksoy’un naaşları deniz dibinde tesbit edilmiş ve naaşların gemiye alınması çalışması devam etmektedir” denildi.
Pilotların naaşlarının yeri tesbit edildi
 
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye tarafından düşürülen uçaktaki şehitlerin cesetlerinin yerinin tesbit edildiğini bildirdi. Genelkurmay’dan uluslar arası hava sahasında Suriye tarafından düşürülen uçak ve pilotları arama kurtarma faaliyetleri ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, “22 Haziran 2012 tarihinde, Doğu Akdeniz’de, uluslar arası hava sahasında, Suriye tarafından düşürülen Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait RF-4 uçağının enkazının ve pilotlarının bulunması maksadıyla sürdürülen çalışmalarda; pilotlarımız Hv.Plt.Yzb. Gökhan Ertan ve Hv.Plt.Tğm. Hasan Hüseyin Aksoy’un naaşları deniz dibinde tespit edilmiş ve naaşların gemiye alınması çalışması devam etmektedir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı dileriz.” denildi. 
Okunma Sayısı: 1092
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sezai Mumcu

    5.7.2012 00:00:00

    Şehitlerimiz Hv.Plt.Yzb. Gökhan Ertan ve Hv.Plt.Tğm. Hasan Hüseyin Aksoy’a Allah’tan rahmet, hısım ve akrabalarına sabr-ı cemil dilerim.

    Avrupa’da düşen askerî uçaklarda pilotların ekserisi koltuklarını fırlatarak hayatta kalıyorlar.

    Bizim düşen veya düşürülen uçaklarımızda fırlatma koltuklarını pılotlarımız nedense hemen hemen hiç kullanmıyor. Bunun nedeni her zaman maddeye insandan daha çok değer vermiş ve ordumuzda maalesef müstebit yansımasını bulan KEMALİZM olsa gerek.

    Askerlerin eline el bombası tutuşturan, ters dönüp bacak arasından iki askerin tuttuğu hedefe ateş eden, binlerce Mark/Avro ödeyip bedelli askerlik yapanlara sadece bir mermi attırıp gerisini ekstra mermi parası ödeyene attıran zihniyet pilotlara uçağı terketmektense ölmeyi emrettiği ihtimal harici değildir.

    OYSA İNSAN HAYATI HER TÜRLÜ İNSAN YAPIMI ÜRÜNDEN DEĞERLİDİR BU KEMALİST KAFALARA DA (onların anlayacağı seviyede söyleyelim) DANK ETMELİDİR.

    Bütün bu yorumu okuyan PİLOTLARIMIZA çağrı: Sizler bizim pek kıymetli askerlerimizsiniz. Tehlike anında (hayat memat için vicdanen seçmek durumunda) fırlatma koltuklarını kullanınız. Sizin hayatınız hısım ve akrabalarınız ve milletiniz için çok değerlidir. O uçakların parasını milletimiz cebinden ödüyor siz uçak düşerken fırlatma koltuklarını kullanın ve sağ kalın yeter ki daha nice uçaklar alır size bu millet.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı