"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit Polis Salman Polat, son yolculuğuna uğurlandı

12 Ağustos 2012, Pazar
Kars’ta sigara kaçakçılarının açtığı ateş sonucu şehit olan Polis Memuru Salman Polat, memleketi Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde toprağa verildi.
Şehidin cenazesi, öğle saatlerinde Nurhak Devlet Hastanesi morgundan alınarak Karaçar Mahallesi’ndeki baba evine getirildi. Cenazenin törenin düzenleneceği alana getirilişi sırasında şehidin yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Şehidin babası Vahap ve annesi Fatma Polat burada taziyeleri kabul etti. Evin önünde düzenlenen törende, cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü Muhammet Gevher, acılı aileye de baş sağlığı ve sabır diledi. Tören boyunca eşinin polis şapkasını elinden bırakmayan şehit Polat’ın eşi Özlem Polat ise tabutuna sarılarak, ‘’Eyüp’üm babasız kaldı. Ne çabuk bizi terk edip gittin. Seninle helalleşemedik’’ diyerek gözyaşı döktü. Şehidin 2 yaşındaki oğlu Eyüp ise akrabalarının kucağında cenaze törenini izledi. Şehit polis Polat’ın cenazesi, törenin ardından Höyüklü Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Okunma Sayısı: 1599
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı