"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meteor yağmuru İlâhî ikaz

17 Şubat 2013, Pazar
RUS DİN ADAMI, METEOR YAĞMURUNUN ALLAH’IN TÜM İNSANLIĞA GÖNDERDİĞİ mesaj OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
ALLAH İNSANLARI SIKLIKLA TABİAT OLAYLARIYLA UYARIR
Rusya’nın Çelyabinsk bölgesinde önceki gün yaşanan meteor yağmurundan dolayı 1200 kişiden fazla kişi yaralanırken, milyonlarca dolarlık maddî hasar meydana geldi. Âfeti değerlendiren Rusya Ortodoks Kilisesi Çelyabinsk
Metropoliti Zlatoust Feofan,  “Kutsal kaynaklardan biliyoruz ki, Allah sıklıkla tabiat olayları vasıtası ile insanlara bir uyarı ve işaret gönderir” dedi.
 
YAŞADIĞIMIZ ÂFETİN MESAJI TÜM İNSANLIĞA
Bu mesajın sadece Ural bölgesinde yaşayan insanlara yönelik olmadığını
vurgulayan Metropolit Feofan, “Tüm insanlığa mesaj var. Meteor yağmuru bizim ne kadar kırılgan ve öngörülemez bir dünyada yaşadığımızı ve bunlara karşı
acziyetimizi gösteriyor. İnsanlar birbirine yardım etmeli. Allah′ın bizi doğal
âfetlerden koruması için de duâ etmeliyiz” çağrısında bulundu.
 
RUS DİN ADAMI: Meteor İlâhî ikaz
 
RUSYA’NIN Çelyabinsk bölgesinde önceki gün sabah saatlerinde yaşanan meteor yağmurunu değerlendiren Rusya Ortodoks Kilisesi Çelyabinsk Metropoliti Zlatoust Feofan, yaşananların Allah’ın bütün insanlığa bir mesajı olduğunu söyledi. Yaşananlarla ilgili bir açıklama yapan Rus din adamı, “Kutsal kaynaklardan biliyoruz ki, Allah sıklıkla tabiat olayları vasıtası ile insanlara bir uyarı ve işaret gönderir” dedi. Bu mesajın sadece Ural bölgesinde yaşayan insanlara yönelik olmadığına değinen Feofan, “Tüm insanlığa mesaj var. Meteor yağmuru bizim ne kadar kırılgan ve öngörülemez bir dünyada yaşadığımızı gösteriyor. İnsanlar birbirine yardım etmeli. Allah’ın bizi doğal afetlerden koruması için de dua etmeliyiz” çağrısında bulundu.
 
BİNDEN FAZLA KİŞİ YARALANDI
RUSYA’DA meteor yağmurunun sebep olduğu süpersonik etki ile binlerce evin camları kırıldı. Kırılan camlardan yaralananların sayısı ise bin 200’ü buldu. Soğuk kış şartlarında vatandaşlar zor durumda kalırken, bazı bölgelerde eğitime ara verildi. Rusya Acil Durum Bakanı Vladimir Puçkov, maddî zararın 400 milyon ruble (14 milyon dolar) civarında olduğunu açıkladı.
Okunma Sayısı: 1539
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Zarina Amirova

    17.2.2013 00:00:00

    Ahir zamanın alameti, demek ki İslam Birliği, Mehdi’et çok yakında.

  • Bay Vatandas

    17.2.2013 00:00:00

    Sapik kafali darbeci ideolojik hastalarin -adeleti yönlendirdigi zamanki- gücü simdi yetseydi Metropolit Feofan icin ne azizlik düsünürlerdi.

    Deprem ilahî bir ikazdir diyen Yeni Asya ileri gelenlerine yaptiklari zulüm hala hatiralarimizda canli.

    Yasasin zalimleri bekleyen Cehennem!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı