"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamu çalışanlarının hakları için 455 kilometre yürüdü

10 Mart 2013, Pazar
İstanbul’dan Ankara’ya yürüyüş eylemi yapan Yazgan, “Memurları yoksulluğa mahkûm eden 666 sayılı KHK iptal edilmelidir” dedi.
 Kamu çalışanlarının hakları için İstanbul’dan Ankara’ya yürüyüş eylemi başlatan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, 455 kilometre yol yürüyerek Ankara’ya ulaştı. Yüzlerce kişi tarafından karşılanan Yusuf Yazgan, “Aldığı ücret yoksulluk sınırının çok altında olan memurlarımız, doğal tüketim maddelerine ardı ardına gelen zamlarla ve 666 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ellerinden alınan haklarla zor günler geçirmektedir. Memurlarımız adeta yoksulluğa mahkum edilmektedir. 666 Sayılı KHK iptal edilmelidir” dedi. Kamu çalışanlarını 666 sayılı KHK ile kaldırılan fazla mesai ücretleri, ek ödemeleri ve ikramiyelerin geri verilmesi, 4/C’liler ile sözleşmelilerin kadroya alınması için 20 Şubat’ta İstanbul’dan yürüyüş eylemi başlatan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan, Ankara’ya ulaştı. Genel Başkan Yusuf Yazgan, 18 gün süren eyleminde 455 kilometre yol yürüdü.  Ankara / Recep Gören
Okunma Sayısı: 974
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı