"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Basketbolda Avrupa’da 2 sınav var

14 Mart 2013, Perşembe
ANADOLU Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 11. hafta maçında bugün İstanbul′da, Almanya temsilcisi Brose Baskets ile karşılaşacak.
Abdi İpekçi Salonu′ndaki karşılaşma saat 20.00′de başlayacak. Lacivert-beyazlılar Brose Baskets′i mağlup eder, Unicaja Malaga da 15 Mart Cuma günü deplasmanda grup lideri Real Madrid′e kaybederse, Anadolu Efes, grup maçlarının bitimine 3 hafta kala çeyrek finale yükselmeyi garantileyecek. Top 16 turu 10. hafta mücadelesinde Alba Berlin′i deplasmanda 91-86 mağlup eden Anadolu Efes, 8 galibiyet, 2 mağlubiyetle grupta ikinci sırada yer alıyor.
   F.BAHÇE İSPANYA’DA
Fenerbahçe Ülker ise Top 16 turu F Grubu 11. hafta maçında bugün deplasmanda İspanyol ekibi Caja Laboral ile karşılaşacak.Vitoria kentindeki Fernando Buesa Arena′da oynanacak karşılaşma TSİ 21.45′te başlayacak. Grupta 2 galibiyet, 8 yenilgi alan sarı-lacivertliler, 12 puanla 7. sırada bulunuyor. Caja Laboral ise 5 galibiyet, 5 yenilgi ve 15 puanla 6. sırada yer alıyor. İki takım arasında İstanbul′da yapılan maçı İspanyol ekibi 97-75 kazandı.
Okunma Sayısı: 536
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı