"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şampiyonlar Ligi ve UEFA’da güçlü rakiplerle eşleştik

16 Mart 2013, Cumartesi
Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanya’nın dünyaca ünlü takımı Real Madrid’le , UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe ise çeyrek finalde İtalya’nın Lazio takımıyla eşleşti.
Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanya’nın dünyaca ünlü takımı Real Madrid’le eşleşti. İlk maç 2 veya 3 Nisan’da İspanya’nın başkenti Madrid’deki Santiago Bernabeu Stadı’nda, rövanş maçları ise 9 veya 10 Nisan’da Türk Telekom Arena’da yapılacak.
GALATASARAY, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanya’nın Real Madrid takımıyla eşleşti. İsviçre’nin Nyon kentindeki Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nin (UEFA) genel merkezinde yapılan kura çekiminde, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Turnuvalar Direktörü Giorgio Marchetti’nin ev sahipliğinde düzenlenen kura töreninde, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Wembley Stadı nedeniyle İngiltere’den Steve McManaman da hazır bulundu. Galatasaray’ın çeyrek finaldeki rakibi, İspanya’nın Real Madrid takımı oldu.Sarı-kırmızılılar, sahasında ve deplasmanda olmak üzere toplam 2 maç yapacak. İlk maç 2 veya 3 Nisan’da İspanya’nın başkenti Madrid’deki Santiago Bernabeu Stadı’nda, rövanş maçları ise 9 veya 10 Nisan’da Türk Telekom Arena’da yapılacak. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final kuraları, 12 Nisan’da çekilecek. Yarı final ilk maçları 23 ve 24 Nisan’da, rövanşları ise 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Final maçı ise 25 Mayıs’ta İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadı’nda oynanacak.
        
ÇEYREK FİNAL EŞMELERİ
Real Madrid (İspanya)-Galatasaray (Türkiye)
 Malaga (İspanya)-Dortmund (Almanya)
 Paris S. Germain (Fransa)-Barcelona (İspanya)
 Bayern Münih (Almanya)-Juventus (İtalya)
 
Aysal: Endişeye gerek yok
GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanya’nın Real Madrid takımıyla eşleşmeleriyle ilgili olarak, ‘’Real Madrid zor bir rakip ama Galatasaray için zor diye bir şey yok’’ dedi. Aysal, GSTV’ye yaptığı açıklamada, Avrupa’nın en iyi takımlarından biri ile eşleştiklerini dile getirerek, ‘’Zor bir rakip ama daha önce de söylemiştim Galatasaray için zor diye bir şey yok. En azından şunun için memnunum, Türkiye’de futbolseverler Real Madrid gibi büyük bir takımı Galatasaray sayesinde izleyecekler. Biz de elimizden geleni yapacağız. Zaten senelerce önce onlara karşı başarılarımız vardı. Bizim için iyi bir tecrübe olacak. Endişelenmemek gerektiğini düşünüyorum’’ diye konuştu.
 
Arıboğan: Allah bizi güldürmeye devam etsin
GALATASARAY Kulübü Genel Müdürü Lüfti Arıboğan, Nyon’daki çeyrek final kura çekimi öncesinde hayırlı bir kura yaşamak istediklerini söyledi. Lütfi Arıboğan, UEFA Merkezi girişinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Ağustos ayında Monaco’da başlayan yolculuğumuz devam ediyor. Şamphiyonlar Ligi’nde bizim için herşey iyi gitti. Umarım bundan sonra da iyi gidecek. Son 16’ya kaldığımızda da seçim yapmak zordu. En iyi 16 takım kalmıştı onlardan da 8 tanesi elendi. Onların da en iyi 8’i devam ediyor. Biz de onlardan bir tanesiyiz bununla gurur duyoruz. İnşallah hayırlı bir kura yaşarız.” diye konuştu. Lütfi Arıboğan, gönlünden geçen takımı söylemek istemezken, sözlerini şöyle tamamladı: “Allah bizi güldürmeye devam etsin. Rakip hangisi olursa olsun gülmeye devam edeceğiz.”
 
UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe çeyrek finalde İtalya’nın Lazio takımıyla eşleşti. İlk maç 4 Nisan’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, rövanş maçı ise 11 Nisan’da Olimpico Roma Stadı’nda oynanacak. Lazio, İtalya SeriA’da 6. sırada bulunuyor.
        
FENERBAHÇE, UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek  finalde İtalya’nın Lazio takımı ile karşılaşacak. İsviçre’nin Nyon şehrindeki Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nin (UEFA) genel merkezinde yapılan kura çekiminde, UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Turnuvalar Direktörü Giorgio Marchetti’nin ev sahipliğinde düzenlenen kura töreninde, UEFA Avrupa Ligi finalinin yapılacağı Amsterdam Arena adına Hollanda’dan Patrick Kluivert de hazır bulundu. Fenerbahçe’nin çeyrek finaldeki rakibi, İtalya’nın Lazio takımı oldu. Sarı-lacivertliler, sahasında ve deplasmanda olmak üzere toplam 2 maç yapacak. İlk maç 4 Nisan’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, rövanş maçı ise 11 Nisan’da Olimpico Roma Stadı’nda oynanacak. UEFA Avrupa Ligi yarı final kuraları ise 12 Nisan’da çekilecek. Yarı final ilk maçları 25 Nisan’da, rövanşları ise 2 Mayıs’ta yapılacak. Final maçı ise 15 Mayıs’ta Amsterdam Arena’da yapılacak.
ÇEYREK FİNAL EŞMELERİ
Fenerbahçe (Türkiye)-Lazio (İtalya)
Chelsea (İngiltere)-Rubin Kazan (Rusya)
Tottenham (İngiltere)-Basel (İsviçre)
Benfica (Portekiz)-New Castle (İngiltere)

Kuyt: Lazio önünde turu geçebiliriz

FENERBAHÇE’NİN UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finalinde İtalyan takımı Lazio ile eşleşmesini değerlendiren Hollandalı oyuncu Dirk Kuyt şunları söyledi: "Kura çekimini izlemek çok heyecanlıydı. Çok güçlü takımlar kalmıştı ve Lazio çıktı. Bir an önce onlarla karşılaşmayı istiyoruz. Yüzde yüz, onları geçme şansımız var. Son 2 karşılaşmamızı taraftarsız oynamak büyük sorundu. Bunu artık geride bıraktık. Fenerbahçe Stadı′nda o gün harika bir atmosfer olacak ve Roma′da turu geçmek üzere ilk maçtan iyi bir skorla ayrılacağız"


Okunma Sayısı: 1657
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı