"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CEMİL ÇİÇEK: SAİD NURSî ÖNEMLİ BİR MÜTEFEKKİR

02 Nisan 2013, Salı
Risale-i Nur Enstitüsü tarafından Pazar günü İstanbul, Sütlüce’deki Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen “İnsanlık ve Dünya Barışı İçin Said Nursî’nin Milliyet Anlayışı” kongresine çok sayıda telgraf gönderildi.
8. Risale-i Nur Kongresine çok sayıda telgraf geldi
Risale-i Nur Enstitüsü tarafından Pazar günü İstanbul, Sütlüce’deki Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen “İnsanlık ve Dünya Barışı İçin Said Nursî’nin Milliyet Anlayışı” kongresine çok sayıda telgraf gönderildi. Milletvekilleri ve belediye başkanlarının yanı sıra, TBMM Başkanı Cemil Çiçek de kongreye bir telgraf göndererek teşekkür etti. Çiçek’in “İnsanlık ve Dünya Barışı İçin Said Nursî’nin Milliyet Anlayışı” kongresine gönderdiği telgraf şöyle:  “Ülkemizin yetiştirdiği önemli mütefekkirlerden Said Nursî’nin vefatının 53. yılı nedeniyle düzenlediğiniz toplantıya yaptığınız davet için teşekkür ediyorum. Ülkemizde yoğun olarak tartışılan millet, milliyet, kimlik konularını Said Nursî’nin öğretileri doğrultusunda ele alacağınız toplantının başarılı geçmesini diliyorum. Katılımcılara selâm ve sevgilerimi iletiyorum.”
Okunma Sayısı: 1245
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı