"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Sofrada sıfır artık’ projesi

15 Nisan 2013, Pazartesi
Sancaktepe Belediyesi, “Sofrada Sıfır Artık” kampanyası ile sağlıklı beslenme, israf, aşırı tüketim, çevre sağlığı ve sosyal sorumluluklarımız konusunda toplumda bir farkındalık oluşturulması amacıyla yepyeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. İsrafı önlemek ve sorumluluk bilinci oluşturmak adına atılacak büyük adımlarla ilgili proje kamuoyuna basın toplantısı ve sempozyum ile duyurulacak.
Proje, Emine Erdoğan’ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ÇEKÜD (Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği) Başkanı Süleyman Yorulmaz’ın katılımlarıyla yarın saat 14.00’te Samandıra Kültür Merkezi’nde tanıtılacak.
Okunma Sayısı: 867
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı