"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Taraf’ta yaprak dökümü sürüyor

03 Mayıs 2013, Cuma
Taraf gazetesinde Genel Yayın Yönetmeni Oral Çalışlar’ın ardından önceki gün ortak bildiri yayınlayarak istifa eden 19 köşe yazarından sonra Oya Baydar, Doğan Akın, Bekir Ağırdır da gazeteden ayrıldığını bildirdi.

 Oral Çalışlar’ın, 26 Nisan’da Taraf gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrıldığını açıklamasının ardından, köşe yazarları Halil Berktay, Hidayet Şefkatli Tuksal, Gürbüz Özaltınlı, Mithat Sancar, Melih Altınok, Cihan Aktaş, Roni Marguiles, Kurtuluş Tayiz, Gülengül Altınsay, Yıldıray Oğur, Markar Esayan, Ceren Kenar, Tuncer Köseoğlu, Alper Görmüş, Demiray Oral, Erol Katırcıoğlu, Ferhat Kentel, Cahit Koytak, Vahap Coşkun 30 Nisan’da ortak açıklama yaparak, gazeteden istifa ettiklerini duyurmuştu. Bu toplu istifanın ardından gazetenin köşe yazarları Oya Baydar, Doğan Akın ve Bekir Ağırdır da istifa ettiklerini açıkladı. Bu istifalarla birlikte Taraf gazetesinden istifa eden köşe yazarı sayısı 23’e ulaştı. 

Okunma Sayısı: 559
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • SİMAVLI

    3.5.2013 00:00:00

    ... tamamlayanlar bir bir ayrılıyorlar. Yaprak dökümü mübarekler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı