"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ayakkabı sektörü, ihracat hedefini 2 milyar dolara çıkardı

19 Ağustos 2013, Pazartesi
Türkiye’de 5 milyar dolar büyüklüğe ulaşan ayakkabı sektöründe önemli oranda pay alan ayakkabı yan sanayi sektörü, AYSAF-Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı’nda bir araya geliyor.
Son yıllarda ihracatını, ülke ihracatından daha hızlı artıran ayakkabı yan sanayi sektörü, 2023 yılına ilişkin 5 milyar dolarlık ihracat hedefine, 1,5 milyar dolar destek sağlamayı hedefleyen ayakkabı yan sanayi sektörü, hedefini 2 milyar dolara çıkardı. Sektörün hedefinin en büyük destekçisi olan AYSAF Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize ediliyor. Kulvarında Avrupa′nın ikinci en büyük fuarı olan AYSAF, Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği (AYSAD), Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TASEV) ve KOSGEB desteklerinde 50. kez düzenleniyor. Yan sanayi üreticilerini ulusal ve global ölçekte faaliyet gösteren alıcı kuruluşlarla buluşturan fuar, 18-21 Eylül 2013 tarihleri arasında, CNR EXPO İstanbul’da gerçekleştirilecek.

 

Okunma Sayısı: 559
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı