"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzine zam kapıda

30 Ağustos 2013, Cuma
Benzin ve motorine yeni zam kapıda. Suriye’ye askerî müdahale ve Mısır’daki iç karışıklık dolayısıyla artan döviz kuru ve ham petrol fiyatları, motorin ve benzine zam baskısını arttırdı.
 Ortadoğu’daki siyasî gerginliğin ham petrol fiyatlarına yansımasıyla geçen hafta artışa geçen benzine 11 kuruş, motorine de 8 kuruş zam gelmişti. Enerji yönetimi ve petrol sektör uzmanlarına göre brent petrolde yukarı doğru hareketlilik devam ediyor. Petrolle birlikte dolar kuru da artışta. Uzmanlar, bu artışın motorin ve benzine yeni zammı gündeme getirdiğini belirterek, “Hesaplamalara göre önce motorine ardından da benzine zam bekleniyor. Motorin zammı, Perşembeyi Cumaya bağlayan gece olabilir. Benzin de ertesi gün zamlanabilir.” değerlendirmesini yaptı. Uzmanlara göre motorin ve benzin zammı litrede 10-12 kuruşu bulabilir. Zammın olması halinde 1 litre benzinin fiyatı 5 lirayı geçmiş olacak. Uzmanlar, girdi maliyetlerindeki artışın motorin ve benzinde yeni zamları gündeme getireceği uyarısı yapıyor.
Okunma Sayısı: 2803
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı