"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bugün “doz”unuzu aldınız mı?

08 Mart 2011, Salı
AyetHadis.com ve duaniz.com siteleri, takipçilerinin günlük koşuşturmacaya her sabah ilâhî kelâmlarla başlaması için hazırlanmış.
Sitelere e-posta yada Facebook üzerinden üye olunabiliyor. Her sabah mesai başlamadan önce izinli kullanıcılara 1 ayet, 1 hadis ve 1 duâ gönderiliyor. Yaklaşık 2 senedir yayınına devam eden AyetHadis.com sitesi, Google’da ayet ya da hadis aramalarında milyonlarca sonuç arasından ilk sayfada çıkıyor. Yazıların tamamına yakınında tıklanabilir kaynak verilirken, çeşitli fotoğraflarla da kolay okunabilmesi sağlanıyor. Yazıların uzun olmaması hem paylaşımı, hem de hızlı tüketilebilmeyi sağlıyor. Takipçilerin bir kısmı da kendilerine gelen “doz”ları onbinlerce kişilik e-posta grupları ya da Facebook sayfalarında başka sevdiklerine de duyuruyorlar. Uzun vadeli projeler arasında çeşitli yabancı dillerde yayınlanması ve mobil versiyon (SMS, MMS gönderimi) gibi planlar bulunuyor.
Editörün Notu: Burak Bakay dan öğrendiğimiz bilgiye göre; kardeş site olan her iki sitenin de amaçları aynı paralelde seyrediyor. Bizde bilişim ekibimizce hayırlı muvaffakiyetler dileyerek daha güzel hizmetlere imza atmaları için duâ ediyoruz. (M.Z) 
Okunma Sayısı: 2052
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı