"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kış lastiği için 1 Aralık’a dikkat

26 Kasım 2013, Salı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Kamyon, çekici, tanker, otobüs, minibüs ve kamyonet türü araçlar ile A türü yetki belgelerine kayıtlı otomobiller için 1 Aralık’tan itibaren takip eden yılın 1 Nisan tarihine kadar kış lastiği kullanılması zorunlu hale geldi.

Kış mevsimi geldi, araçlarınıza kış lastiği taktırmayı, kış bakımını yaptırmayı ve antifriz koymayı unutmayın” dedi. Palandöken, yazılı açıklamasında, geçen yıl kar lastiği kullanımı genelgesinin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandığını hatırlattı. Şehirlerarası karayollarında seyreden kamyon, çekici, tanker, otobüs, minibüs ve kamyonet türü araçlar ile Karayolu Taşıma Yönetmeliği uyarınca “A” türü yetki belgelerine kayıtlı otomobillerin, 1 Aralık’tan itibaren takip eden yılın 1 Nisan tarihine kadar kış lastiği kullanmasının zorunlu hale geldiğini bildiren Palandöken, “Kış mevsimi geldi, araçlarınıza kış lastiği taktırmayı, kış bakımını yaptırmayı ve antifriz koymayı unutmayın” ifadesini kullandı. Palandöken, şehir içi taşımacılıkta kış lastiği uygulamasıyla ilgili hususların yerel sıcaklıklar dikkate alınarak valiliklerce düzenlenerek, uygulanacağının altını çizdi.

Okunma Sayısı: 481
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı