"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yasin-i Şerif’i kopyalayan korsanı polis çarptı!

15 Mart 2014, Cumartesi
Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa’da düzenlenen korsan operasyonunda aralarında duâ kitaplarının da bulunduğu binlerce sayfalık eser ele geçirildi.
 Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, korsan kitapla mücadele örgütü Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği’ne gelen ihbarları değerlendiren Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Ekipleri, beş kitap ve kırtasiye dükkânına baskın düzenledi. Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği Genel Sekreteri Av. Melahat Boran, operasyon sonrası yaptığı açıklamada, korsan kitabın basımı, dağıtımı ve satışının suç olması gibi kul hakkının da ihlal ettiğini söyledi.
Okunma Sayısı: 768
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı