"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Gerilimi kim üretiyorsa o düşürsün

16 Nisan 2014, Çarşamba
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Gerilim siyasetini kim üretiyorsa, gerilimi düşürecek olan da odur. Gergin üslûp konusunda AK Parti’yi ya da bizi itham edenler, önce gitsinler, şöyle aynada kendilerine baksınlar, kendi üslûplarını gözden geçirsinler. Şu anda da gerilim üreterek hem başarısızlıklarını, hem beceriksizliklerini gizlemeye çalışıyorlar. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz” diye konuştu.
Gerilimi kim çıkarıyorsa o düşürsün
AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,   gerilim siyasetini kim üretiyorsa gerilimi düşürecek olanın da o olduğunu ifade etti. Partisinin TBMM Grup toplantısında konuşan  Erdoğan, bugüne kadarki  süreçte gösterdikleri tutumun aynı şekilde devam etmeyeceğini belirterek, “Bu nasıl bir hesap Allah aşkına? Kazanan biziz, birinci parti olan biziz, zafere ulaşan biziz, ama adeta özür dilememizi bekler gibi balkon konuşması yapması beklenen de yine biziz. Tamam da bu adamların da balkon konuşması yapması gerekmez mi? Bir de onlara söyleyin, onlar da çıksın bir balkon konuşması yapsın” dedi. Erdoğan, gerilim siyasetini kim üretiyorsa gerilimi düşürecek olanın da o olduğunu ifade ederek, “Gergin üslup konusunda AKP’yi ya da bizi itham edenler, önce gitsinler şöyle aynada kendilerine baksınlar. Kendi üsluplarını gözden bir geçirsinler. Şu anda da yapmak istedikleri bu... Şu anda da gerilim üreterek hem başarısızlıklarını hem beceriksizliklerini gizlemeye çalışıyorlar. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz” diye konuştu. Üretilen yapay gündemler, yapay tartışma ve gerilimlerin AKP için kurulmuş bir tuzak olduğunu kaydeden Erdoğan, kendilerinin bu tuzağa düşmeyeceklerini vurguladı. Kendilerinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de ardından 2015 genel seçimlerine de sükunet içinde, tamamen demokratik kültür ve olgunluk içinde gitmesini arzu ettiklerini anlatan Erdoğan, bunun için de samimi şekilde mücadele vereceklerini söyledi. 

Okunma Sayısı: 1292
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • recep nart

    16.4.2014 15:37:00

    Neden se her secimde gerilim ve bu gerilimde herzaman kazanan sensin demekki gerilim tek sana yariyor Anladin sen onu

  • Hakan Bilir

    16.4.2014 12:44:00

    Başbakan bu gerilimden hep kazançlı çıkmıştır, bunu çok iyi biliyor ve kullanıyor. Laf sanatı yaparak Şeyh Edebaliyi konuşmak yetmiyor, uygulamak önemli. Hükmeden ülkenin herşeyinden sorumludur, Hz. Ömerin ne dediği aklınıza gelmiyor bari insanlığızı unutmayın. Halkı kandırmak kolay ya Hak’kı!

  • zübeyir

    16.4.2014 12:07:00

    demokratik kültür ve olgunluk
    Başbakan ve hükümetin en uzak olduğu kavramlardan olsa gerek...

  • selman

    16.4.2014 11:09:00

    Hadi oradan!.. Gerilimi kimin tırmandırdığı açıkça görülüyor!.. Milleti aptal yerine koyanlar, bir kaç yıl sonra, kendilerini buldukları yerde olacaklarını, sanırım tahmin bile edemezler! Allah’a havalesiniz!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı