"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Büyüme sürecek

16 Nisan 2014, Çarşamba
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “2014 yılında büyümenin ılımlı ama dengeli süreceğini, enflasyonun inişe geçeceğini, kamu borç dinamiklerindeki iyileşmenin devam edeceğini, carî açıkta ciddî bir azalma olacağını öngörüyoruz ve ilk 3 aydaki gidişat da bu bahsettiğimiz öngörüleri destekleyici mahiyettedir” dedi.
 Şimşek, bakanlıkta düzenlediği basın toplantısında, 2014 yılı Ocak-Mart dönemi bütçe gerçekleşmelerini açıkladı. Küresel ekonomide uzun bir süredir toparlanma söz konusu olduğunu dile getiren Şimşek, bu toparlanmanın güçlendiği bir döneme girildiğini söyledi. Şimşek, küresel ekonomideki toparlanmanın aynı zamanda tabana yayıldığını vurguladı. IMF’nin Küresel Ekonomi Görünüm Raporu’na göre küresel ekonomide bu yıl yüzde 3,6 civarında bir büyüme öngördüğüne işaret eden Şimşek, gelişmiş ülkelerin yüzde 2,2, gelişmekte olan ülkelerin ise yüzde 4,9 civarında büyümesinin beklendiğini belirtti
Okunma Sayısı: 415
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı