"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ay 500 yılda 3. defa kırmızı

16 Nisan 2014, Çarşamba
Son 500 yılda sadece 3 kez gerçekleşen “Kanlı Ay Tutulması” olarak tabir edilen astronomi olayı dün gerçekleşti.
Ay, kızıl rengini aldı
Son 500 yılda sadece 3 kez gerçekleşen “Kanlı Ay Tutulması” olarak tabir edilen astronomi olayı dün gerçekleşti. Kuzey ve Güney Amerika’dan görülebilen tutulma, 78 dakika civarında sürdü. Olay, 4 “Kanlı Ay Tutulması”ndan oluşan serinin ilki olma özelliğini taşıyor. ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) bir dahaki tutulmanın 2032-2033 yıllarında yaşanacağını belirtiyor. Tutulma esnasında tam olarak kaybolmayan ay, koyu kızıl bir renge bürünüyor. Bu durum, tutulma olayı esnasında dünya’dan yansıyan güneş ışınlarının ayın üzerine düşmeye devam etmesi ile açıklanıyor.
Okunma Sayısı: 1006
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı