"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsrail, karadan ve denizden saldırdı

16 Nisan 2014, Çarşamba
İsrail donanmasına ait botların, Gazze açıklarındaki Filistinli balıkçılara ateş açtığı bildirildi. Filistin Balıkçılar Sendikası Başkanı Nizar Ayyaş, İsrail donanmasına ait botlardan, Gazze açıklarında bulunan bir grup Filistinli balıkçının teknelerine ateş açıldığını belirtti.
 Ayyaş, olayda ölen ya da yaralanan olmadığını söyledi. Öte yandan İsrail askerlerinin, Gazze’nin güneyindeki sınır bölgesinde Filistinlilere ait ev ve tarım arazilerinin bulunduğu bölgeye ateş açtığı kaydedildi. Saldırı dolayısıyla bazı evlerde hafif hasar oluştu, bazı arazilerdeki mahsuller ise zarar gördü. Batı Şeria’nın güneyinde yer alan Beytüllahim şehrindeki Ayide mülteci kampında İsrail askerleri ile Filistinliler arasında çıkan çatışmada ise kullanılan göz yaşartıcı gazdan etkilenen bir Filistinli kadın vefat etti.
Okunma Sayısı: 624
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı