"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Garaj saldırısında resmî ölü sayısı: 71

16 Nisan 2014, Çarşamba
Nijerya’nın başşehri Abuja’nın Nyanya bölgesinde otobüs terminaline düzenlenen bombalı saldırıda 71 kişinin öldüğü resmî kaynaklarca teyit edilirken, yerel basın ve hastane kaynakları ölü sayısının az gösterildiği iddiasında bulundu.
Ulusal Acil Durum Dairesi sözcüsü Manzo Ezekiel, saldırıda 71 kişinin öldüğünü, 134 kişinin yaralandığını açıkladı. Öte yandan yerel gazeteler ve hastane kaynakları, ölü sayısının az gösterildiği konusunda ısrarlı. İnternette yayın yapan yerel Premium Times gazetesi de görgü şahitlerine dayandırdığı haberinde, saldırıda yaklaşık 200 kişinin öldüğünün sanıldığını yazdı. 


Okunma Sayısı: 632
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı