"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Grand Canyon’a ziyaretçi akını

16 Nisan 2014, Çarşamba
ABD’nin Arizona eyaletinde bulunan Grand Canyon, her yıl ağırladığı yaklaşık 5 milyon turist ile dünyanın en fazla turist çeken tabiî parkları arasında yer alıyor.
Colorado nehrinin milyonlarca yıl boyunca aşındırmasıyla oluştuğu düşünülen kanyonun, bazı katmanlarının 2 milyar yaşında olduğu belirtiliyor. Grand Canyon’un uzunluğu 446 kilometreyi, genişliği 29 kilometreyi, derinliği ise yer yer 1.8 kilometreyi buluyor. Uzun bir dönem Amerikan yerlilerine ev sahipliği yapan kanyonda hâlâ birçok vahşi hayvan türü tabiî ortamda yaşıyor. Bölgeyi ziyaret eden turistler vahşi hayvanlar konusunda uyarılırken, bazı misafirler karşılaştıkları vahşi hayvanlarla fotoğraf çektirme fırsatını kaçırmıyor. Yaşamak için atalarının topraklarından vazgeçmeyen birçok Amerikan yerlisi ise kültürlerini turistlere tanıtmaya çalışıyor.  
Okunma Sayısı: 378
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı