"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis’te güvenlik tedbirleri arttırıldı

16 Nisan 2014, Çarşamba
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçen hafta grup toplantısı öncesi yapılan yumruklu saldırıdan sonra bu haftaki grup toplantılarında güvenlik tedbirlerinin arttırıldığı görüldü. MHP ve BDP’nin kullandığı salon ile CHP’nin kullandığı salonun girişlerinin bulunduğu ve geçen hafta saldırının yapıldığı koridordan, sadece genel başkanlar ve milletvekillerinin geçişine izin verildi. Bu koridorda bulunan koltuklar kaldırılarak, geçiş alanı genişletildi. Kulis koridoruna güvenlik şeritleri çekildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısına giriş yapmak üzere geldiği kulisten, grup toplantı salonuna kadar olan bölümde koridor şeklinde kırmızı şerit çekildi. TBMM İdare Amiri Malik Ecder Özdemir,, her Salı günü Meclis’te curcuna yaşandığını belirterek, giriş ve çıkışlarda bir nizam olmasını istediklerini söyledi. Güvenliğin sağlanması için Meclis’teki tartışmalı ortamın da durması, Genel Kurul’a silâhla gelen milletvekillerinin engellenmesi gerektiğini kaydeden Özdemir, idare amirleri olarak önlemler paketi önerisini bugün ele alacaklarını bildirdi. Özdemir, TBMM’ye salı günleri de diğer günlerdeki ziyaretçi alımı gibi ziyaretçi alındığını söyleyerek, ziyaretçilerin kime geldiğinin bildirildiğini ifade etti. Özdemir, alınan tedbirlerin hayata geçmesi için en kısa sürede TBMM Başkanlık Divanı’nda ele alınması gerektiğini vurguladı.
Okunma Sayısı: 521
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı