"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fenerbahçe..

16 Nisan 2014, Çarşamba
Hafta sonu Türk sporu adına güzel bir gündü. Özellikle Fenerbahçe adına güzelliklerle dolu idi.
   MASA TENİSİ
İki yıldır üst üste ETTU CUP’ı kazanarak tarihi bir başarıya imza atan Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı, bu sezon ise Şampiyonlar Ligi Finali’nde kaybetti ve Avrupa ikincisi oldu.  Fenerbahçe Berlin Eastside takımına deplasmanda 3-2, İstanbul’da ise 3-0 mağlup oldu. Her yıl şampiyon olunacak diye bir kural yok ve Fenerbahçe son üç yıldır final oynuyor.. Takdiri hak ediyor.

     BASKETBOL
Kadınlar EuroLeague Şampiyonluğu final maçında iki Türk takımının yer alması tarihi bir andı.  Fenerbahçe bu yıl Avrupa’da oynadığı 18 maçı kazanarak finale geldi. Finalde ise ilk on dakikada 7 sayı atarak maça başladı. Hiçbir takımın final maçına  bu kadar kötü başlama lüksü yok.
Daha önce Avrupa maçlarında yenmiş olduğu Galatasaray’ı ciddiye alması gerekiyordu. Sporda rakibine her zaman saygı duyacaksın. Son iki sezonun finalini oynamakta önemli bir başarı...
Galatasaray’ı başarısından dolayı kutluyorum.

     VOLEYBOL
Teledünya Erkekler Süper Kupa Dörtlü Final maçında Halkbank ile karşılaşan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı ve bu sonuçla ikinci oldu. Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, İzmir’in ev sahipliğinde düzenlenen Dörtlü Finaller ’de Vakıfbank ile karşılaştı. 2-0 geriden gelen Vakıfbank maçı 3-2 kazanarak şampiyon olurken, Fenerbahçe ikinci oldu.
2 Nisan 2014 günkü Spormarket köşesinde yazmıştım; Fenerbahçe’nin Erkek ve Bayan takımlarıAvrupa kupa finalinde aynı gün iki saat ara ile şampiyon olarak tarih yazmışlardı. Bu defa iki ikincilikle yetindiler.

     DİRK KUYT
Fenerbahçe’nin Antalya’yı 4-1 yendiği maçın 75. dakikasında Kuyt rakibinin ayakla müdahale etmek istediği topa kafa uzattı ve başına darbe aldı.. Başı kanamasına rağmen oyuna devam etti.

     MOUSSA SOW
Fenerbahçe - Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısında Giray Kaçar’la girdiği ikili mücadelede kaşı açılan Moussa Sow’un kaşına  6 dikiş atıldı. Fenerbahçe bu sezon gerçekten çok farklı...

     İBRAHİM SERDAR AYDIN
Cezalılar nedeniyle maça 17 kişi ile çıkan Fenerbahçe 80. Dakikada 1996 doğumlu genç bir oyuncuyu sahaya sürdü. Umarım şampiyonluğu garantiledikten sonra her hafta bir genç oyuncuyu sahaya sürerek gençlere fırsat tanırlar.

     DÖRT KORNER BİR PENALTI
Son olarak;Fenerbahçe hafta sonu üç ayrı branşta dört final oynadı hepsinde ikinci oldu.. Aynı gün dört finale çıkmak kolay kolay bir takıma nasip olmaz.. Fenerbahçe sadecefutbol kulübü olmadığını göstererek Türk Sporuna örnek gösterilecek bir yapıya sahip.  Tebrikler Fenerbahçe…


Serdar Beykoz
[email protected]


Okunma Sayısı: 692
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı