"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İspanyol bakan Arda’ya hayran

16 Nisan 2014, Çarşamba
ATLETİCO Madrid taraftarı İspanya Ekonomi Bakanı Luis de Guindos, bu takımın formasını giyen milli futbolcu Arda Turan için “etkileyici bir kalitesi var” dedi.
Libero spor dergisine röportaj veren İspanyol bakan De Guindos, Arda Turan’dan övgüyle bahsetti. İspanya’da Real Madrid ve Barcelona’nın ekonomik ve  kadrosal anlamda çok üst düzeyde olduklarını belirten De Guindos, “Ancak futbolda şans eseri para, her zaman en önemli olan değildir” ifadesini kullandı. De Guindos, aynı ekonomik güce sahip olmamasına rağmen Atletico’nun da Kun Agüero, Falcao, Forlan ve Arda Turan gibi önemli futbolcuları transfer  edebilme kabiliyetini gösterdiğine dikkati çekti. De Guindos, Arda Turan için “etkileyici bir kalitesi var” değerlendirmesinde bulundu.

Okunma Sayısı: 357
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı