"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özer sezonu kapattı

16 Nisan 2014, Çarşamba
TRABZONSPOR’UN Eskişehirspor maçında sakatlanan oyuncusu Özer Hurmacı’nın 2 ile 4 hafta arası sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Kulüp genel sekreteri Köksal Güney,  yaptığı açıklamada, Özer Hurmacı’nın  sol uyluk arka adalesinde yırtık bulunduğunu belirterek,  futbolcunun bu hafta forma giyemeyeceğini belirtti. Futbolcunun tedavisine hemen başlandığını ifade eden Güney, “Özer, 2 ile 4 hafta arasında sahalardan uzak kalacak. Tedaviye vereceği cevaba göre 4 haftadan önce de iyileşebilir” dedi. Bordo-mavili futbolcu, Eskişehirspor maçının 40. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü atmış ancak 66. dakikada sakatlanarak sahayı sedyeyle ter  etmişti.
Okunma Sayısı: 321
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı