"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polisten madde bağımlılığına “sahnede savaş”

16 Nisan 2014, Çarşamba
Sivas Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Polis Tiyatrosu, “Esrarengiz İlişkiler” adlı tiyatro oyunuyla gençlerin madde bağımlısı haline getiriliş sürecini ve uyuşturucu şebekesinin eleman kazanma yöntemlerini ortaya koymaya çalışıyor.
 Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü’nce uyarlanıp sahneye konulan iki perdelik oyunun, senaryo düzenlemesini ve yönetmenliğini polis memuru Gökhan Özder yapıyor. Komedi ve dram türündeki oyunda, Sivas Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde görevli 14 polis rol alıyor. Oyunda, madde bağımlısı haline getirilen gençler ve uyuşturucu şebekesinin eleman kazanma yöntemi mizahi bir dille anlatılıyor. Oyunla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan yönetmen Özder de Polis Tiyatrosu’nun tecrübeli ekibinin 3. oyunuyla Sivas halkının huzuruna çıktığını ifade etti.
Okunma Sayısı: 488
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı