"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Kutlu Doğum Evi’ duâlarla açıldı

16 Nisan 2014, Çarşamba
Amasya’nın Merzifon ilçesinde faaliyet gösteren Memur ve İşçi Derneği (REYHAN-DER) tarafından organize edilen ‘Kutlu Doğum Evi’ tarihi Taşhan’da ziyaretçilere açıldı. Merzifonlu Kara Mustafa Paşa tarafından yaptırılan tarihî Taşhan’da açılan ‘Kutlu Doğum Evi’nin açılışına çok sayıda ziyaretçi katıldı.
Yapılan duâlar ve salâvatlar eşliğinde gerçekleştirilen açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Altınay tarafından kurdelesi kesilen Kutlu Doğum Evi’nde, Efendimiz’in (asm) Sakal-ı Şerif’inden kutsal emanetlere, Efendimiz’in (asm) soy ağacından yaşantısına kadar birçok olayın anlatıldığı ürünler sergileniyor. Kâbe, Safa-Merve Tepeleri, Hira Dağı gibi kutsal mekânların maketlerinin yanı sıra Hadis-i Şerif ve ibadetlerin farz ve sünnetlerinin yazılı olduğu tablolarla donatılan sergi, 15 gün açık kalacak. Sergi, manevî atmosferi ile dâvetlileri büyüledi. Hz. Muhammed’in hayatı ve kutsal toprakların manevî havasını yaşatmak amacı ile açılan sergiyi ziyaret edenler için ziyaret defteri de oluşturuldu.  
Okunma Sayısı: 459
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı