"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HAKİMDEN ERDOĞAN’A CEVAP: Hakim, kararıyla konuşur

17 Nisan 2014, Perşembe
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mecliste “Paralel yapının yargıdaki uzantıları zanlıları serbest bırakıyor” diyerek hedef gösterdiği tahliye kararını veren üst mahkeme hakimi Hacı Hüseyin Bolat, hakimlerin kararlarıyla konuştuğunu belirtti.
Hakimler kararlarıyla konuşur
Adana’da dinleme ve casusluk iddialarıyla tutuklanan 2’si eski İstihbarat şube müdürü 1’i komiser 6 polis memuru ile 1’i subay 2 asker avukatların itirazı üzerine 6 gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Meclis’te “Paralel yapının yargıdaki uzantıları zanlıları serbest bırakıyor” diyerek hedef gösterdiği tahliye kararı veren üst mahkeme hâkimi Hacı Hüseyin Bolat, hâkimlerin kararlarıyla konuştuğunu belirterek, “Olması gereken buydu” dedi. Adana’da tutuklanan 6 polis ve “casusluk” soruşturmasında tutuklanan 2 askerin avukatları, nöbetçi üst mahkeme olan 8. Asliye Ceza Mahkemesi’ne tutukluluklar için itiraz dilekçesi verdi. Mahkeme, bu kişiler hakkında tahliye kararı verdi. 8. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Hacı Hüseyin Bolat, dosyada şüpheli, mağdur, şahitlerle bilgisi bulunan ilgililerin ifadelerinin alındığını, arama el koyma işlemlerinin yapıldığını, belgeler dahil bulunabilecek bütün delillerin toplandığını belirterek, “Karartma ve etki edilebilecek delilden bahsetmenin mümkün olmadığını” bildirdi. Başbakan Erdoğan’ın hedef gösterdiği hâkim Bolat, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, “Hâkimler kararlarıyla konuşur. Olması gereken buydu. Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin” dedi. 
Okunma Sayısı: 1878
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hakan Bilir

    17.4.2014 11:07:00

    Erdoğan kendisinden habersiz ve kendisine yaramayan hiç bir karara saygı duymuyor hatta elinden gelse böylelerini yaşatmayacak. Bu ne İslamda ne demokraside var. Fatih Sultan Mehmet bile Padişah iken mahkemeye saygı duymuş. Onun mirascısı oldugunu söyleyenler sadece laf sanatı yapmaktadır, Üstad Hazretlerini hangi hakimler yargıladı biliyoruz ama bi o tutuma bakın bide Erdoğan’a.Anlayana

  • selman

    17.4.2014 09:54:00

    Bir zaman Avrupa’da geçmiş bir hikayeden miras kalan cümledir: Berlin’de hakimler var!.. Allah’a şükür hâlâ daha Türkiye’de hakimler var!...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı