"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TÜBİTAK’ın önemi daha da artacak

17 Nisan 2014, Perşembe
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK’ın sadece hard diskle, kripto ile gündeme gelmemesi gerektiğini belirterek, “Geleceğin teknolojisinde Türkiye de olacak.
Türkiye’nin varlığında da TÜBİTAK, önemli bir kurum olarak var olacak” dedi. Bakanlığına bağlı birimleri aralıklarla ziyaret eden Işık, savunma sanayi alanında önemli projelere imza atan Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü’nde (SAGE) geliştirilen silâh sistemlerini yerinde inceledi. Burada yetkililerle görüşen Işık, Satha Atılan Orta Menzilli Mühimmat (SOM), Hassas Güdüm Kiti (HGK), Nüfuz Edici Bomba (NEB) ve Kanatlı Güdüm Kiti (KGK) gibi SAGE’nin geliştirdiği sistemler hakkında detaylı bilgi aldı. 
Okunma Sayısı: 1511
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı