"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Selva Gıda ‘Sağlıklı Yaşam Ürünleri’ne odaklanacak

17 Nisan 2014, Perşembe
Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, 2014 hedefleri ve yeni ürünlerini paylaştığı basın buluşmasında, “2013’te ürün gamımıza sağlıklı yaşam ürünlerimiz başta olmak 24 yeni ürün ekledik. 2014’te de sağlıklı yaşam ürünlerine odaklanarak yeni ürünlerimizi tüketicilerimize sunmaya devam edeceğiz” dedi.
İttifak Holding’in gıda sektöründe faaliyet gösteren çeyrek asırlık markası Selva Gıda’nın Genel Müdürü Mehmet Karakuş, basına yaptığı sunumda Selva Gıda’nın 2013 yılı performansını değerlendirdi. Karakuş; “Şirketimiz istikrarlı büyümesini 2013 yılında da sürdürdü. Toplam ciromuz yüzde 39 artışla 172,8 milyon TL gerçekleşirken, kârımız ise 3,4 milyon TL oldu. İhracattaki başarı grafiğimiz de yükselerek yüzde 25 artışla 34,6 milyon dolar olarak gerçekleşti” dedi.
Okunma Sayısı: 376
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı