"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Kişisel Medikal Hijyen” alanına Selpak imzası

17 Nisan 2014, Perşembe
Türkiye temizlik kağıdı sektörünün lideri Selpak, 35 yaş üstü dört kadından ve 50 yaş üstü dokuz erkekten birinin sorunu olan inkontinans, yani istem dışı idrar kaçırma sorununa özel geliştirilen, 4x4’lük hijyen, kalite ve konfor sunan yeni medikal hijyen ürünleriyle bu yeni kategoride de liderlik hedefliyor.
Eczacıbaşı Topluluğu’nun temizlik kâğıtları sektöründeki öncü ve lider kuruluşu İpek Kağıt, Selpak markasıyla kişisel medikal hijyen alanına iddialı bir giriş yaptı. İpek Kâğıt, 35 yaş üstü dört kadından ve 50 yaş üstü dokuz erkekten birinin sorunu olan inkontinans, yani istem dışı idrar kaçırma sorununa özel geliştirdiği medikal hijyen ürünleriyle, tüketiciye 4x4’lük bir koruma sunuyor. Yeni ürünlerin tanıtım toplantısında konuşan İpek Kağıt Pazarlama Direktörü İçim Er, “Selpak markamızın DNA’sında yeni pazarlar oluşturmak ve büyütmek var. Selpak, 1970’den beri ülkemizdeki kişisel hijyen bilincinin artması için öncü rol üstleniyor” dedi.
Okunma Sayısı: 690
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı