"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ERDOĞAN: Helâlleşmeyeceğim

19 Nisan 2014, Cumartesi
Başbakan Erdoğan, hemen her gittiği yerde olduğu gibi, dün de Cemaat ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “30 Mart öncesinde yapılanlar öyle kolayca unutulacak , affedilecek şeyler değildi. Bunu affetmek, bunun üzerini çizmek, hadi helâlleşelim demek, kusura bakmayın bizim haddimiz de, hakkımız da değildir. Bunların hesabı sorulacak” diye konuştu.
Helâlleşmeyeceğim
AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “30 Mart öncesinde yapılanlar öyle kolayca unutulacak, üzeri çizilecek, affedilecek şeyler değildi. Bunu affetmek, bunun üzerini çizmek, ‘hadi helalleşelim’ demek kusura bakmayın bizim haddimiz de hakkımız da değildir” dedi. Partisinin Genel Merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanların Toplantısında konuşan Erdoğan, 30 Mart yerel seçim sürecinde ekonomiye içeriden ve dışarıdan saldırıldığını, şahsına, ailesine, arkadaşlarına, herkese karşı onursuzca saldırılar yapıldığını vurguladı. “Bir balkon konuşması yapalım, bütün o ahlak dışı saldırıları, bütün o namertlikleri, alçaklıkları unutalım, üzerine bir çizgi çekelim istediler” diye konuşan Erdoğan şunları kaydetti: “Biz, hesaplaşma değil, helâlleşme yapalım dedik, ancak olmadı. 30 Mart öncesinde yapılanlar öyle kolayca unutulacak, üzeri çizilecek, affedilecek şeyler değildi. Devlete saldırı düzenlendi, millete saldırı düzenlendi, istiklalimize, istikbalimize saldırı düzenlendi, bunu affetmek, bunun üzerini çizmek, ‘hadi helalleşelim’ demek kusura bakmayın bizim haddimiz de hakkımız da değildir. Bunların hesabı sorulacak. Türkiye Cumhuriyeti Devletine saldırı düzenleyenlerden bunun hesabı mutlaka sorulacaktır. Milletimiz de zaten bizden bunu istedi, bunun hesabını sorun dediler.”
Okunma Sayısı: 1355
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • selman

    19.4.2014 08:39:00

    -Biz, hesaplaşma değil, helâlleşme yapalım dedik- demiş ama, bunu ne zaman söylemiş ben hiç duymadım!.. Duyan da yoktur, eminim!... Ancak, ben vatandaş olarak, insan olarak, beşer olarak BB’ye hakkımı helal ETMİYORUM, ETMEYECEĞİM!.. Bunu da böylece bilsin! Hesabını soran Allah’a havale ediyorum!!!... En az onun kadar, biz de hakkı ve hukuku bilir ve isteriz ancak, herkes için isteriz, yalnız kendimize değil!..

  • Sevilay Yüksel

    19.4.2014 02:14:00

    Basbakanim Doğru söylemış bende helal etmıyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı