"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DIŞİŞLERİ BAKANI DAVUTOĞLU: Resmî açıklamayı bekleyin

19 Nisan 2014, Cumartesi
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye toplantısına ilişkin sızdırılan ses kayıtları ile ilgili, “Çok ciddî ve titiz bir çalışma yürütülüyor. Dolayısıyla bu çalışmalar bitene kadar, gazetelerde değişik yorumlar yapılabilir, ama nihaî resmî açıklama yapılıncaya kadar o açıklamayı beklemek lâzım” dedi.
Davutoğlu: Resmî açıklamaları bekleyin
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin, “Çok titiz bir çalışma yürütülüyor. Bu çalışmalar bitene ve resmî açıklama yapılana kadar beklemek lâzım” dedi. Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Bushati ile Dışişleri Bakanlığı’ndaki görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevaplayanan Davutoğlu güvenlik toplantısının yasa dışı dinlemesine dair sorulara cevap verdi. Davutoğlu, bir basın mebsubunun güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin devam eden soruşturmada ne aşamaya gelindiğinin sorması üzerine, şunları söyledi: “Konuya ilişkin hep aynı cevabı verdim. Çok titiz bir çalışma yürütülüyor. Bu çalışmalar bitene ve resmi açıklama yapılana kadar beklemek ve sadece yapılacak açıklamaya itibar etmek lâzım. Değişik bilgilere dayanan yorumlar olabilir, ama nihaî açıklama yapılana kadar kamuoyunun sabırla beklemesini rica ediyorum. Ben de dün yurtdışından döner dönmez ilgili birimden çalışmalar konusunda bilgi aldım. Dış etki de dahil, içerde olabilecek sızıntılar da dahil her ihtimal gözönüne alınarak son derece dikkatli bir çalışma yürütülüyor. Bunun sorumluları bulunacak ve hukukun üstünlüğü ilkesi çerçevesinde en şiddetli şekilde cezalandırılacaktır.”
Okunma Sayısı: 686
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hakan Bilir

    19.4.2014 13:59:00

    Resmi açıklamayı benden beklemiyorsun dimi?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı