"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Yeni Asya Neşriyat’ Ege yolcusu

19 Nisan 2014, Cumartesi
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile bu sene 19.’SU düzenlenen İzmir Kitap Fuarı’nda Yeni Asya Neşriyat da yerini alıyor.
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile bu sene 19.’su düzenlenen İzmir Kitap Fuarı’nda ‘Yeni Asya Neşriyat’ da yerini aldı. ‘19-27 Nisan tarihleri arasında Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan fuar hakkında bilgi veren Yeni Asya Satış Pazarlama Koordinatörü Faik Altun, “Fuar boyunca ‘Yeni Asya Neşriyat’ olarak birçok faaliyete imza atacağız” dedi. “Kutlu Doğum vesilesi ile Peygamber Efendimizi (asm) anlatan kitaplar daha çok insana ulaşsın diye bazı kampanyalar başlattık. Efendimizi (asm) anlatan kitaplarımızı İzmirli kitapseverlere de ulaştıracağız” ifadelerini kullanan Altun, fuar boyunca kampanyalı olarak satışa sunulacak kitaplar hakkında şu bilgileri verdi: “Reha Umurca’nın kaleminden çağın tefsiri Risale-i Nur Külliyatı esas alınarak hazırlanan ‘Efendimizin Hayatı’, Hayreddin Ekmen’in çizimiyle Türkiye’de bir ilk olan ‘Peygamberimizin Hayatı Çizgi Romanı’, Camiü’s Sağir’den derlenen Hadis-i Şeriflerden faydalanılarak hazırlanan ‘Kâinatın Efendisinden Hayatımıza Öğütler’ serisi, ‘Hadislerden Seçmeler’, Mahir Duman’ın kaleminden ‘Gönüller Sultanı’, ‘Her Günümüze Bir Hadis’, Özkan Taşar’ın kaleminden Efendimizin (asm) yanında büyüyen çocuk Sahabîleri konu alan ‘Efendimizin Goncaları’ eseri, ‘Müracatü’l Ahmediye Risalesi’, ‘Sünnet-i Seniyye Risalesi’ ve ‘Peygamberimizin Dilinden Duâlar’ eseri fuara gelen ziyaretçilerimize özel indirimli olarak satışa sunulacak.”

SÖYLEŞİLER, PANELLER, ŞİİR DİNLETİLERİ
“Bu yıl 390 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenecek olan fuarda dokuz gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk faaliyetleriyle yaklaşık 100 etkinlik gerçekleştirilecek” diyen Altun, son olarak Süleyman Kösmene’nin, 22 Nisan Salı günü 15:00-17:00 saatleri arasında okurlarına kitaplarını imzalayacağı bilgisini verdi.

NAGEHAN BAYRAM/İSTANBUL
Okunma Sayısı: 1032
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı