"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Manço’nun şarkıları, “barış mesajı” verecek

19 Nisan 2014, Cumartesi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesince 41 ülkeden bine yakın çocuğun katılımıyla düzenlenecek Eğlence Fuarı’nın ana temasını sanatçı Barış Manço ve eserleri oluşturacak.
Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde 23-26 Nisan’da gerçekleştirilecek fuarda Barış Manço’nun özel eşyasının bulunduğu müze ziyarete açılacak, adını taşıyan çocuk korosu şarkılarını seslendirecek ve yıllarca sunuculuğunu yaptığı “Adam Olacak Çocuk” adlı yarışma gibi pek çok faaliyet düzenlenecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, Barış Manço’nun Türk müziğini dünyaya, dünyayı da Türkiye’ye tanıttığını söyledi. 
Okunma Sayısı: 447
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı