"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Savaşın sona ermesi için duâ ettiler

20 Nisan 2014, Pazar
Ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçarak Türkiye’ye sığınan ve Adıyaman’daki çadır kentte barınan Suriyeliler, kendileri için düzenlenen Kutlu Doğum Haftası faaliyetinde, Suriye’deki savaşın sona ermesi için duâ etti.
Savaşın sona ermesi için duâ

Ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçarak Türkiye’ye sığınan ve Adıyaman’daki çadır kentte barınan Suriyeliler, kendileri için düzenlenen Kutlu Doğum Haftası faaliyetinde, Suriye’deki savaşın sona ermesi için duâ etti. İl Müftülüğü tarafından düzenlenen çadır kentteki faaliyet, Kur’ân-ı Kerîm okunmasıyla başladı. Suriyeli kız çocuklarından oluşan grubun seslendirdiği ilâhilerden etkilenen aileler, duygusal anlar yaşadı. İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Suriye’de yaşanan olayların son bulması için duâ ettiklerini belirterek, sığınmacıların bir an önce vatanlarına dönmeleri temennisinde bulundu. 
Okunma Sayısı: 545
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı