"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KAVGAYI ENGELLERKEN ŞEHİT OLDULAR

20 Nisan 2014, Pazar
Biga ilçesine bağlı Sarnıç Köyünde aile içi şiddet olayına müdahale sırasında astsubayı şehit eden zanlının yakalanması için başlatılan operasyonda, aynı kişi tarafından pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bir astsubay daha şehit oldu.
Aile içi şiddeti engellerken iki astsubay şehit oldu

Biga ilçesine bağlı Sarnıç Köyünde aile içi şiddet olayına müdahale sırasında astsubayı şehit eden zanlının yakalanması için başlatılan operasyonda, aynı kişi tarafından pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bir astsubay daha şehit oldu. Sarnıç Köyünde dün gece meydana gelen olayda Jandarma Başçavuş İlhan Yıldız’ı şehit eden ve aklî dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Yakup A’nın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bunun üzerine Jandarma Başçavuş Ömer Yanar, beraberindeki timle Sarnıç Köyü kırsalında operasyona çıktı. Köy yakınlarındaki kırsalda zanlının izini bulan Yanar, bu kişinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu şehit oldu. Olayın ardından tekrar kaçan Yakup A’nın yakalanması için bölgeye jandarma özel harekat timi gönderildi. Yapılan operasyon neticesinde Yakup A. Ölü olarak ele geçirildi.  
Okunma Sayısı: 641
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı