"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tarımsal buzlanma zararını ödeyecek güce sahibiz

20 Nisan 2014, Pazar
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Genel Müdürü Bülent Bora, “TARSİM, don zararlarını ödeyecek güce sahip” dedi.
Bora, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ordu’da Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını cevplayan Bora, Mart ayının sonunda yaşanan ziraî donun bazı ürünlerde ciddî zararlara yol açtığını hatırlattı. Gelen ihbarları ekiplerinin değerlendirdiğini ve oluşan zarar oranını ortaya çıkarmak için çalıştıklarını ifade eden Bora, şunları kaydetti: “Mart ayının son günlerinde etkili olan don birçok tarım ürününü olumsuz etkilemiştir. Bunlardan biri de Türkiye’nin önemli tarım ürünlerinin başında gelen fındıktır. Fındığı değerlendirdiğimizde yüksek rakımlı yerlerde çok ciddî hasar var. Ortada ağır tablo olduğu bir gerçek, ama şunu net şekilde ortaya koymak gerekirse rakam ne olursa olsun bizim açımızdan sorun değil. TARSİM olarak hasarın bedelini ödeyecek güce sahibiz. O konuda hiç tereddüdümüz yok. Üreticilerimize poliçede belirtildiği gibi ödemeler yapılacaktır. ” 
Okunma Sayısı: 330
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı