"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI GÖRMEZ: Samimiyetimizi kaybettik

21 Nisan 2014, Pazartesi
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, “Biz samimiyetimizi kaybettik. Üzerinde en çok durduğumuz husus, yüreklerimizdeki kardeşliği yeniden inşa etmeliyiz. Kardeşliğimizi samimiyet üzerine bina etmeliyiz. Asla birbirimize karşı ikili olmamalıyız” dedi.
Görmez: Samimiyetimizi kaybettik

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, “Biz samimiyetimizi kaybettik. Üzerinde en çok durduğumuz husus, yüreklerimizdeki kardeşliği yeniden inşa etmeliyiz. Ve kardeşliği gergef gergef örerken, samimiyet üzerine bina etmeliyiz. Asla birbirimize karşı ikili olmamalıyız” dedi. Erzurum Müftülüğü tarafından, Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen “Kutlu Doğum” konferansında, konuşan Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Dinin, içten ve gönülden bağlanmak demek olduğuna dikkat çekerek, şöyle devam etti: “‘Neden din samimiyettir’ diyoruz. Çünkü dünya yapaylaştı, her yerde bir yapaylık hakim. İmaj, reklam, propaganda hayatımızı kuşattı. Artık Erzurum’da gezerken, ağaçların, ormanların arasından gezmiyoruz. Reklâm panolarının arasından, ışıklı reklamların arasından geçiyoruz. Hakikatle aramıza perdeler gerildi. Onun için sevgili peygamberimizin, 14 asır öncesinde dediği, ‘din samimiyettir’ sözüne her zamankinden daha fazla muhtacız.” Samimiyetimizi kaybettiğimizi belirten Görmez, “Üzerinde en çok durduğumuz husus, yüreklerimizdeki kardeşliği yeniden inşa etmeliyiz. Ve kardeşliği gergef gergef örerken, samimiyet üzerine bina etmeliyiz. Asla birbirimize karşı ikili olmamalıyız” dedi.
Okunma Sayısı: 939
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı