"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Twitter ‘buzladı’

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sosyal paylaşım sitesi Twitter, kişilik haklarının ve özel hayatın gizliliğinin ihlâli dolayısıyla şikâyete konu olan “başçalan” ile “Haramzadeler333” hesaplarını buzlayarak etkisizleştirdi.
Twitter “buzladı”
Sosyal paylaşım sitesi Twitter, kişilik haklarının ve özel hayatın gizliliğinin ihlâli dolayısıyla şikâyete konu olan “başçalan” ile “Haramzadeler333” hesaplarını buzlayarak etkisizleştirdi. Türkiye ve Twitter arasında iletişim ve muhataplık konusunda yaşanan sıkıntılar dolayısıyla Twitter’ın uluslar arası kamu politikalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Colin Crowell ve beraberindekilerin yer aldığı üst düzey heyet, 14 Nisan’da Türkiye’ye gelerek, çeşitli görüşmelerde bulunmuştu. Görüşmelere sonucunda  "zararlı ve mahkeme kararına konu içeriklerin ′buzlanarak′ etkisizleştirilmesi" konusunda görüş birliğine varıldığını bildirilmişti. Twitter, bu kapsamda, kişilik haklarının ve özel hayatın gizliliğinin ihlâli nedeniyle şikâyete konu olan “başçalan” ile “Haramzadeler333” hesaplarını etkisizleştirdi. Twitter kullanıcıları bu hesaplara girmek istediklerinde “Hesap Türkiye’de durdurulmuştur (account has been withheld in Turkey)” yazısı ile karşılaşıyor.
Okunma Sayısı: 516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı